Dorpjeried.nl
Double click to edit

Nog 3 maanden tot de schoolreünie op 28 september.

Afgelopen maand bleef de teller voor de opgave van de reünie maar doortikken met als gevolg dat er nu al  ruim 130 namen op papier staan! Onze inschatting van 150 reünisten komt daarmee aardig in zicht. Tot nu toe hebben opvallend weinig dorpsgenoten zich opgegeven voor de reünie. Dus oud-leerlingen schroom niet, de inschrijving is verlengd  tot 15 augustus.
Natuurlijk vraagt zo'n grote reünie een goede voorbereiding en organisatie. Gelukkig kunnen we op medewerking van veel mensen rekenen. De reünisten krijgen 's middags de gelegenheid om een kijkje in het handenarbeidlokaal te nemen of de nieuwe school te bezoeken, waar ook u een tentoonstelling van oude schoolfoto's is. Bij bezoek aan de kerk kan men tegelijk genieten van creatief werk van dorpsgenoten en men kan even binnenlopen in de expositieruimte van de oude fabriek.
Zoals gemeld krijgen de reünisten een boekje over de school met foto's, wederwaardigheden en herinneringen van oud-leerlingen. Naar verluidt hebben ook mensen die niet naar de reünie komen belangstelling voor dit boekje. Daarom is besloten om losse exemplaren voor € 7,50 te verkopen. Wij moeten hier wel rekening mee houden bij de oplage die we laten drukken. Dus mocht je belang bij zo'n boekje hebben dan willen wij dat graag z.s.m. weten. Dit kan door een mailtje te sturen naar schoolried@outlook.com onder de titel boekje of een telefoontje naar 269404 of 269494. Vermeld ook of je één of meerdere boekjes wilt.
Inmiddels hebben wij al een paar leuke schoolherinneringen binnen gekregen. Heb jij nog foto's of leuke aandenkens aan je schoolperiode dan kun je die naar hetzelfde mailadres sturen.
Bovenstaande foto van het schoolreisje in 1951 is een van de vele foto's die in het boekje geplaatst wordt. De namen komen in het boekje.

De reüniecommissie en Stichting Oud Ried.


         REUNIE SCHOOL RIED OP ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2019 !!!!

Ried, voorjaar 2019,

Beste lezer, beste oud-schoolgenoot,

Iedereen die ooit in Ried op de school aan de Hoofdstraat heeft gezeten of er op enige manier mee verbonden is geweest, wordt van harte uitgenodigd voor een grote reünie op zaterdag 28 september a.s. We willen er een gezellige dag van maken in een informele sfeer. Partners zijn van harte welkom.

De locatie is het onlangs geheel vernieuwde dorpshuis De Rede, waarvoor de oude school en het meestershuis geheel zijn verbouwd. Inloop is vanaf half elf 's ochtends.
Het programma van deze dag is te vinden op  www.school-reunie-ried.webnode.nl
De kosten voor deelname bedragen 25 euro per persoon (inclusief lunch).

Er zal een gratis foto- en verhalenboekje worden samengesteld. Heb je daarvoor nog een mooie foto, of een leuke herinnering aan school, stuur dan even een berichtje naar schoolried@outlook.com
I.v.m. de Wet op de Privacy vragen wij jou toestemming voor het gebruiken van schoolfoto's en foto's die door privé personen genomen zijn tijdens schoolse activiteiten. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat.

Je kunt je opgeven door onderstaand strookje ingevuld op te sturen naar: Schoolreünie Ried, Zevenhuisterweg 9, 8811 HP Ried, of door te mailen naar schoolried@outlook.com of via het contactformulier op de website. Opgave graag voor 1 juli 2019!

Omdat we niet iedereen kunnen bereiken, vragen we je om familie en oud klasgenoten over de reünie te informeren.
Houd onze site www.school-reunie-ried.webnode.nl  en facebook in de gaten voor actueel nieuws!

Met vriendelijke groet,

De reüniecommissie
(Ada Groot, Fiona Heeres, Sjoukje Hibma, Elly bij de Leij, Jantje Rodenhuis, Janke Visser, Henk Sloots)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ik geef mij op voor de reünie op zaterdag 28 september 2018

_ Naam (evt. ook meisjesnaam):                                               

_ Naam partner:

Emailadres:

N.B.: voor iedereen is er 1 gratis boekje. Wil je meer exemplaren, neem dan even contact op.